Citrus hystrix-Kaffir lime

  • Cod produs:  lime
  • Disponibilitate:  3-30 Days
79,00Lei

Citrus hystrix-Kaffir lime -Specie rara.

Inaltime planta la livrare 35-40cm.

Plantele nu au fructe.

Descriere:

Kaffir lime este cultivat în mod obișnuit pentru utilizarea în bucătăria asiatică. În timp ce acest arbore citric pitic, care atinge 1,5 m înălțime, poate fi cultivat în aer liber.
Pot fi folosite proaspete în copac sau din frunze uscate. Frunzele de tei de kaffir pot fi de asemenea înghețate pentru a-și păstra prospețimea. Culesul frunzelor la fiecare câteva săptămâni poate ajuta la încurajarea creșterii. Zdrobirea frunzelor de tei Kaffir își va elibera uleiurile parfumate, care emit o aromă intensă de citrice.

Lime kaffir preferă soarele plin în solul umed, bine drenat. Dacă este crescut în interior, păstrați-vă lângă o fereastră însorită. Arborele de tei Kaffir apreciază apa și condițiile oarecum umede în timpul sezonului de creștere. Rețineți, totuși, că acest copac este predispus la putregaiul rădăcinilor, dacă este păstrat prea umed, deci permiteți solului să se usuce între udări. Ușoarea regulată ajută la nivelul de umiditate. Arbustii de Kaffir sunt sensibili la frig și trebuie protejați de îngheț. Prin urmare, aceste plante ar trebui să fie aduse în interior în timpul iernii, dacă sunt cultivate în exterior
Spune-ţi opinia


Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

 

Recomandat cu

Ingrasamant Lichid pentru Citrice
25,00Lei
Citrus madurensis
120,00Lei
Citrus mitis dulce
299,00Lei
Citrus Oriana
250,00Lei
Pogonatherum paniceum
55,00Lei
Citrus Grapefruit
499,00Lei
terasa verde 01
terasa verde 02